Den otevřených dveří 09.12.2021

11.12.2021

Jako každý rok i letos se na Gymnáziu EDUCAnet Ostrava konaly dny otevřených dveří, tentokrát první prosincový termín. Uchazeče i jejich rodiny provázeli školou naši studenti a pro všechny návštěvníky byl připraven bohatý program, který je seznámil s každodenní výukou a procesy na naší škole.

K vidění byly například ukázky výuky pomocí dotykové LCD tabule, vzdělávací robotické pomůcky OZOBOT, elektronické laboratorní vybavení a software Vernier a mnoho dalšího. Přímo vyzkoušet si absolventi ZŠ mohli výuku pomocí virtuální reality, desktopové i mobilní aplikace, naučné soutěže nebo práci s mikroskopem. Po prohlídce ukázek i školy se všichni návštěvníci mohli uvelebit v našem Relax klubu, kde si mohli přímo pohovořit s vedením školy a měli také připraveno malé občerstvení. Jak vše vypadalo? Podívat se můžete na několik fotografií níže 🙂

Zmeškali jste náš prosincový den otevřených dveří? Nezoufejte. Další DoD se koná také po novém roce – 6. ledna 2022! Avšak jak je u nás zvykem, po domluvě se také můžete na naše gymnázium i výuku přijít podívat kdykoliv individuálně. Termín si domluvíte telefonicky nebo pomocí jednoduchého online formuláře.

Děkujeme všem účastníkům za návštěvu a na Vás ostatní se budeme moc těšit příště.

Tým Gymnázia EDUCAnet Ostrava